Free shippingvanaf 423,50 (incl. BTW) online besteld
Specialist in hulpmiddelen voor blinden & slechtzienden

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden om het dagelijks leven te vergemakkelijken. Ons assortiment bestaat onder andere uit telefoons, loepen, horloges, klokken, brillen en medische hulpmiddelen.

Hulpmiddelen winkel

Wij staan garant voor een snelle levertijd, kwaliteit en een uitstekende service. Care4Vision is een overzichtelijke webwinkel waar u eenvoudig, snel en veilig kunt bestellen.

Naast de webwinkel hebben wij een showroom in Nijmegen waar u onze producten kunt bekijken en uitproberen. U bent hier uiteraard altijd welkom. Wij adviseren u wel om van te voren telefonisch contact met ons op te nemen om er zeker van te zijn dat alle producten voorradig zijn.

Advies

Wij hebben ons assortiment aan hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden met zorg samengesteld en hopen u hiermee goed van dienst te kunnen zijn. Voor meer informatie of voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen per telefoon of email. Wij helpen u graag met het zoeken naar de juiste hulpmiddelen!

Samenwerkingsverbanden

Care4Vision heeft diverse samenwerkingsverbanden met organisaties en specialisten. Wij vinden het belangrijk om ons continu te blijven ontwikkelen om altijd de beste hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden te kunnen leveren. Door het delen van kennis en expertise kunnen wij onze klanten altijd optimaal van dienst zijn. Care4Vision heeft de volgende samenwerkingspartners:

Koninklijke Visio
Koninklijke Visio is een expertisecentrum voor blinden en slechtzienden. Iedereen kan bij Visio terecht voor het krijgen van advies of informatie over visuele beperkingen. Koninklijke Visio biedt ondersteuning aan blinden en slechtzienden gericht op revalidatie, begeleiding, onderwijs en wonen. Daarnaast geven zij advies over hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden. Zij kunnen hun cliënten altijd verwijzen naar de hulpmiddelen winkel van Care4Vision. Andersom zullen wij onze klanten naar Visio verwijzen wanneer zij meer inhoudelijke informatie nodig hebben over hun visuele beperking.

Kenniscentrum Slechtziend.nl
Slechtziend.nl is een kenniscentrum voor organisaties die te maken hebben met blinden en slechtzienden. Zij geven advies en verzorgen workshops over de omgang met mensen die een visuele beperking hebben. Slechtziend.nl maakt in de trainingen een verbinding tussen de theorie, de praktijk en de persoonlijke leerdoelen. Hierdoor kunnen deelnemers de theorie en de geleerde vaardigheiden daadwerkelijk in de praktijk toepassen. Slechtziend.nl verwijst mensen die op zoek zijn naar hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden door naar onze hulpmiddelen winkel in Nijmegen.

POM Revalidatie Techniek
POM is gevestigd in de Sint Maartenskliniek te Nijmegen. De Sint Maartenskliniek is gespecialiseerd in hulpmiddelen die de activiteiten in het dagelijks leveren gemakkelijker maken. POM geeft een deskundig advies en meten en passen producten aan.
Ester FleurenJozet Fleuren
Ester Fleuren
director
Jozet Fleuren
office manager & finance
Milou UrffMarlui Rivero
Milou Urff
sales & marketing manager
Marlui Rivero
account manager Spain
Lucy de BruijnWilma Maree- ten Westenend
Lucy de Bruijn
sales
Wilma Maree- ten Westenend
sales
Judith FleurenLisa Puplickhuijsen-Waltman
Judith Fleuren
administrative assistant
Lisa Puplickhuijsen-Waltman
sales
niks